. . .
  • Bul. Tzar Osvoboditel 8
  • +359 (0) 884 350 618

Стартираме проект “Подкрепа за социално включване на деца и младежи от ЦНСТ”

         

 

 

 

Фондация „Подарете книга“ тази година е сред бенефициентите по ОП “Развитие на човешките ресурси“ Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване, Открий ме, BG05M9OP001-2.009

В рамките на тази програма, фондацията стартира проект „Подкрепа за социално включване на деца и младежи от ЦНСТ“ и съгласно договор BG05M9OP001-2.009-0016-C01 от тази година организира групова работа за социална и трудова реализация, включващи работа в екипи, съставени от деца от различни резидентни услуги и доброволци.

Целта на проекта е деца на възраст между 14 и 18 г., настанени в центрове за настаняване от семеен тип и доброволци да работят заедно в продължение на 4 дни, изграждайки завършен проект. Работата по проекта максимално предизвиква реални ситуации от живота и работната среда, така че децата и младежите да придобият представа и умения за социална и трудова реализация.

Заниманията ще се проведат в периода 31 август – 4 септември 2018 г. на територията на София. По време на престоя им в София.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: